martes, 25 de octubre de 2016

STORYTELLING


Avui hem treballat el què és un storytelling i a continuació, n'hem realitzat un. Ha resultat ser una classe molt entretinguda ja que, descobrir noves i diferents maneres de transmetre una història sempre és molt interessant. Aquesta narració interactiva és un art. És la capacitat d'utilitzar diverses eines tecnològiques i diversos recursos, que al interrelacionar-los formin una història la qual faci de la lectura una activitat divertida, amena i interactiva, Dotar-se de la creativitat suficient per a relatar una història utilitzant eines diferents a les tradicionals i que aquesta tingui un sentit, trasmeti uns valors, afecti positivament a l'emoció del lector i el motivi, és un art.

En resum, l'storytelling,és l'art d'explicar una història amb un llenguatge sensorial per a persuadir al públic. Està dotat d'una estructura molt bàsica: tema, argument, trama i sentit.
Aquest s'ha convertit en una eina molt important perquè genera confiança i es fàcil de recordar. Fa referència al sentit emocional, ja que barreja aspectes racionals amb lo sentimental.



Aquí us pengem un exemple:


A continuació us deixem el nostre storyboard:







No hay comentarios:

Publicar un comentario