martes, 20 de diciembre de 2016

Avaluació de l'assignatura

Ja hem finalitzat l'assignatura d'Habilitats Comunicatives amb el Bloc de Tecnologia i ens trobem en un estat una mica melancòlic, ja que ha sigut una assignatura amb la qual hem gaudit molt treballant-la, ens ho hem passat molt bé, hem aprés moltes coses noves, i gràcies a ella hem creat un ambient de classe ideal per a treballar i per a que esdevingui un gran companyerisme.

Creiem que aquesta assignatura ens ha aportat realment eines molt útils pel nostre dia a dia a la universitat i sobretot per un futur com a docents que s'adapten a la tecnologia del moment. Pensem doncs, que aquest bloc ha sigut i és molt necessari per la quantitat de coses que se n'aprenen i de la manera dinàmica amb la qual es du a terme l'aprenentatge. 

Finalment, afegir de part de totes les components del Keep Calm and Teach on, que estem molt satisfetes amb el resultat final d'aquesta assignatura que s'ha reflectit en un treball final, en el qual hem demostrar totes les qualitats i competències que l'assignatura ens ha permès adquirir al llarg del curs. Estem convençudes que el dia que exercim com a professores tindrem la capacitat d'aplicar tots aquests coneixements que l'assignatura ens ha aportat.

Moltes gràcies per la vostra atenció, aquí finalitza el blog Keep Calm and Teach On. Fins sempre!

Alba Gutiérrez
Helena Feixas
Mònica Rovira
Nina Garcia




No hay comentarios:

Publicar un comentario