lunes, 19 de diciembre de 2016

PROJECTE FINAL: APRENDRE ELS TRANSPORTS!


Avui venim a presentar-vos el nostre projecte final: Aprendre els transports a través de les TIC. Aquest projecte va dirigit a nens de cicle infantil (P5), ja que la nostra intenció és que esdevinguin les competències -aprendre a ser i a actuar, aprendre a pensar i comunicar, aprendre a descobrir i tenir iniciativa, i per últim la competència digital- a través de l'activitat esmentada anteriorment. Avaluarem als nens a partir d'una rúbrica creada per nosaltres que consistirà principalment a detectar si han assolit els conceptes establerts, i si han fet relació entre el dibuix, el so i el medi que correspon. Dividiríem l'activitat en tres sessions, al concloure els nens han d'haver assolit l'objectiu d'aprendre nous coneixements de l'àrea de les ciències socials.

A la primera sessió introduiríem als nens els transports, els ensenyaríem quin soroll fan i on els hem d'ubicar a la ciutat. A la segona sessió dividirem la classe en grupets petits perquè se'ls faci més fàcil fer el memory gegant amb codis QR. Se'ls donarà unes targetes amb els codis i els hauran d'escanejar a la seva tauleta amb l'aplicació QR readerAquests codis els mostraran els sorolls de diferents transports i han de buscar a la seva parella. Una vegada totes les targetes estan emparellades han d'encertar de quin transport es tracta.

Aquestes són algunes de les fotografies que s'han realitzat durant la presentació d'aquesta activitat.





A la tercera sessió per comprovar que s'ha assolit l'objectiu de l'activitat, els nens utilitzaran la realitat augmentada acompanyada d'un mural d'una ciutat. Se'ls proporcionaran unes altres targetes que també hauran d'escanejar amb l'aplicació Augment. Una vegada escanejat el codi els apareixerà una imatge (realitat augmentada) del transport i ells hauran de relacionar a quina part del mural van p.ex. El cotxe a la carretera. 
Es important dir que els alumnes faran l'activitat sols, sense l'ajuda del docent. El mestre només observa i aconsella si tenen algun problema.

Aquesta és la nostra representació de la ciutat junt amb els codis els quals formen part de la realitat augmentada.



Per finalitzar us adjuntem el nostre canvas del projecte, esperem que us agradi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario